Niet uitgaan van beperkingen, maar van talenten

Wie is Andersz?

Andersz is een bemiddelings- en adviesbureau op het gebied van Human Resource, verzuim, re-integratie en outplacement dat ‘anders’ werkt. Vanuit de overtuiging dat er voor iedereen een kans is op de arbeidsmarkt, adviseren we bedrijven op het brede HR-gebied. En we begeleiden mensen naar een nieuwe of verbeterde werksituatie op basis van geloof in eigen kunnen.

Andersz kijkt anders aan tegen de mogelijkheden van mensen en volgt geen gebaande paden. Onze praktijkervaring laat zien dat dit succesvol is. De juiste zorg en persoonlijke aandacht leiden tot een daadkrachtige, resultaatgerichte en positieve aanpak. Zodat de werknemer weer snel, duurzaam en op een prettige manier aan het werk kan.

Als kleinschalige ontzorger kunnen we snel en flexibel schakelen. Onze aanpak is informeel, onze communicatielijnen zijn kort. Dus geen moeizame trajecten over allerlei schijven. Zo kunnen we direct in actie komen en op korte termijn afspraken maken. Als u ons benadert, heeft u altijd binnen 24 uur antwoord.

Hoe anders is Andersz?

Andersz weet het zelfvertrouwen bij mensen te vergroten en laat hen geloven in eigen kunnen. Door een sterker gevoel van eigenwaarde zien medewerkers vanzelf meer mogelijkheden. Juist dát positieve gevoel is de basis voor een succesvolle bemiddeling. We bereiken dit door mensen te ‘empoweren’, te denken in kansen en zo aan te sluiten bij hun mogelijkheden en capaciteiten. We gaan niet uit van beperkingen, maar van talenten. Iedereen kan wel iets, dát is onze overtuiging.

Volgens Andersz is de kans op een succesvolle bemiddeling het grootst, als de medewerker niet hoeft te concurreren met anderen die een baan zoeken. Dus bekijken we hoe iemand onderscheidend kan zijn in zijn sollicitatiegedrag. We maken continu gebruik van ons eigen netwerk, speuren naar verborgen vacatures en bieden toegang tot Jobport, een beproefd online vacaturesysteem.

Gerichte werkwijze

Persoonlijk, informeel contact en wederzijds vertrouwen tussen de medewerker en Andersz is erg belangrijk. Tijdens een intakegesprek brengt Andersz samen met de medewerker de kansen en mogelijkheden in kaart. Omdat ieder mens uniek is, betekent dit altijd een individuele aanpak op basis van maatwerk. Samen zetten we dit maatwerktraject uit en we schatten meteen de tijdsduur van het traject in.

Bij alles wat we doen, vragen we een actieve rol van de medewerker zelf. Zo wordt de kans om de juiste baan te vinden maximaal. Om u als opdrachtgever op de hoogte te houden van de voortgang, koppelen we zeer regelmatig terug.

Overigens kunnen we ook eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de werknemer houden. We kunnen dan zien of er een wederzijdse klik is, wat de kans van slagen natuurlijk veel groter maakt.

Ruud van den Broek, aangenaam!

Ik ben Ruud van den Broek, oprichter van bemiddelings- en adviesbureau Andersz. Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen die zich, door ziekte of andere oorzaken, op hun loopbaan heroriënteren.

De HBO-opleiding Arbeidsmarkt Politiek en Personeelsbeleid, leverde me een professionele human resource management basis. Het ‘vak’ heb ik vervolgens geleerd bij de (voormalige) arbeidsbureaus, waarna ik in 2000 overstapte naar de private bemiddelingssector. Daar heb ik 14 jaar bij een van de grootste re-integratiebedrijven gewerkt, de laatste 7 jaar als eindverantwoordelijke voor de private re-integratie en outplacement sector.

Vanwege mijn voorkeur voor een kleinschaliger aanpak, heb ik uiteindelijk Andersz opgericht. Zo kan ik mijn werk met nóg meer passie en betrokkenheid doen. Waarbij ik mijn visie en ruime expertise op het gebied van re-integratie, loopbaanbegeleiding en outplacement kan omzetten in een dienst- en adviesverlening die Andersz is dan anders.

06 - 55 400 050