Positiviteit is de basis voor een succesvolle bemiddeling

247 Dynamics

Begin 2016 zijn wij een samenwerking met Ruud aangegaan en deze ervaren wij als erg prettig!

Ruud voert de ontwikkelingsgesprekken met onze medewerkers op een deskundige en open wijze waarbij hij zakelijkheid en menselijkheid op een tactvolle manier combineert.

Wij waarderen Ruud zeer om zijn adviserende en vooral ook  ont -zorgende kwaliteiten en hopen in de komende jaren deze fijne samenwerking voort te zetten.

Marielle de Moor, Office manager 247 Dynamics B.V

Re-integratiePunt

Re-integratiePunt BV heeft sedert juli 2014 een zeer prettige samenwerking met Ruud van den Broek i.h.k.v. externe re-integratie en outplacement. Ruud is te typeren als: professioneel, resultaatgericht, empathisch, flexibel, laagdrempelig, oprecht en relatiebeheerder.

Martijn Vennix, directeur Re-integratiePunt.

Becht Consultancy

Ik heb Ruud leren kennen als een man die zijn afspraken nakomt en die de juiste gesprekslijn vindt bij kandidaten. Hij werkt op een zelfstandige manier en zoekt, als dat nodig is, het overleg op.

Pien Becht – Berkhuysen, Becht Consultancy.

Hanex

Andersz is voor Hanex een ondersteuning voor onze personeelsafdeling, zowel voor medewerkers vanuit een re-integratie als medewerkers die een andere uitdaging nodig hebben. Een zeer betrouwbaar bedrijf waar samenwerking voorop staat. De kracht van Andersz is het samenbrengen van Hanex en de medewerker waaruit een gezamenlijk doel ontstaat.

Rob van Herpen, directeur Hanex.

ABR

De samenwerking met Andersz ervaren wij als ‘anders’. Dat wil zeggen een efficiënte en zeer doel gerichte bemiddeling van allerlei soorten trajecten met een diversiteit aan problematiek en afstand tot de arbeidsmarkt. Niet voor niets dus dat wij alweer jaren succesvol samenwerken in met name 2e spoor trajecten.

Gerrald van Veghel, Arbo Bemiddeling Rosmalen

Scolea

Ik heb Ruud leren kennen als pure professional die vooral zichzelf is gebleven. Een eerlijk en open persoon waarmee het plezierig samenwerken is en die als docent bereid is te leren van zijn studenten.

Hans Lankhaar, directeur SCOLEA B.V.

A&M Infra

De samenwerking met Andersz ervaren wij als volgt: Ruud komt te allen tijde gemaakte afspraken na, is altijd goed bereikbaar en geeft deskundig advies op het brede speelveld van HR vraagstukken. De communicatie, zowel mondeling, via de mail en per telefoon verloopt erg goed. De dienstverlening is erg professioneel.

Mark en Sander Akkermans, A&M Infra B.V.

Adrem

ADrem maakt graag gebruik van de deskundigheid van Ruud van den Broek voor de inzet van 2e spoor trajecten. Wij kennen Ruud als een betrouwbare partner voor onze 2e spoor trajecten. Hij reageert snel en adequaat bij vragen.  Zijn expertise op de Wet Verbetering Poortwachter is groot: hij weet waar hij over praat en is betrokken bij zowel werkgever als werknemer.

Inge Asmus, ADrem.

06 - 55 400 050